Joya: AiR / dancer / Henar Garcia / Cataluña / Spain

photo Simon Beckmann

photo Simon Beckmann

 
 

"La meva primera sensació en ser acceptada a Joya: AiR va ser que volia tenir temps per a poder explorar i analitzar tot allò que m'havia passat l'últim any.

Allà he descobert que a vegades és possible oblidar-se del temps, com si no existís, tot es para i només hi ha espai per a tu i el teu projecte.

Vaig voler reflexionar sobre tot allò que m'havia passat, buscar una identitat i tenir la capacitat d'absorbir el que l'espai m'anava a proporcionar.

Joya: AiR és un lloc ple d'energia d'aquesta que t'atrapa i no vols deixar de sentir mai.

Simon i Donna han aconseguit crear un espai lliure on se sent l'art per les parets de la casa. Entrar en els estudis és una onada de sensacions momentànies i d'energies que altres artistes han deixat.

Joya: AiR m'ha fet conèixer altres tipus d'expressió i apreciar cada simple cosa amb més consciència i afecte.

El meu projecte és la creació d'un "Solo" basat en les paraules " Desconegut" i "nostàlgia". Encara segueix en preparació, però sens dubte aquesta setmana m'ha obert les portes a un altre tipus d'inspiració.


- Deberíamos considerar perdidos los días en que no hemos bailado almenos una vez. -Friedrich Nietzsche. "


Henar Garcia

 
Simon Beckmann